.

Njoftim punësimi!


 

Pozicioni – IT Specialist / Administrator serveri

  IDRA Research & Consulting  

 

IDRA Research& Consulting eshte nje kompani kerkimesh tregu shqiptare me qender ne Tirane (www.idra-al.com)

Ne kerkojme nje specialist IT/Administrator Serveri per te kompletuar ekipin tone.

Roli juaj do te jete te mirembaje dhe mbeshtese sistemin e kompjuterave te zyres (>20 kompjutera ne rrjet). Do tju kerkohet qe te punoni me instalimin, diagnostikimin, riparimin, mirembajtjen dhe perditesimin e te gjitha pajisjeve hardware perfshire serverat.

 

Përgjegjesite:

-Është përgjegjës për mirëfunksionimin dhe mirëmbajtjen e të gjitha pajisjeve dhe sistemeve software dhe hardware, -Instalim dhe mirembajtje e serverit kryesor te rrjetit te IDRA-s ( Windows Server 2003)
-Ofrim trajnimi dhe mbeshtetje per punonjesit e tjere qe perdorin kompjuterat si perdorues te fundem.
-Instalim, konfigurim, mirembajtje, monitorim dhe zgjidhje e problemeve te funksionimit te kompjuterave te ndryshem, pajisjeve te rrjetit dhe pajisjeve te tjera periferike.
-Detyra te tjera te diktuara nga situata e biznesit (Instalim programesh software te ndryshme, perdorim programesh te ndryshme te hedhjes se te dhenave, perpunimit te tyre etj).
-Mirembajtja e web-sitit te kompanise

 

Kërkesat e pozicionit:

- Njohuri teknike te rrjeteve te kompjuterave dhe pajisve PC
- Njohuri per Windows Server, SQL server (databases), MySql, PHP, zhvillim web-i
- Njohuri teknike pune për protokolle rrjetesh (network protocols), sisteme operacionale, etj.
- Njohuri teknike për instalime softesh
- Njohuri per teknika te hostimit dhe te mirembajtjes se web-siteve
- Fleksibilitet ne oraret e punes per tju pergjigjur nevojave te intesitetit te punes
- Aftesi per te punuar ne grup

 

Ne jemi nje kompani dinamike, lider ne fushen e kerkimeve te tregut ne Shqiperi. Ofrojme nje pagese kompetitive ne nje mjedis pune ideal ku sfidat dhe kenaqesia nga puna nuk mungojne.

Nese jeni te interesuar lutemi dergoni CV tuaj ne adresen idra@idra-al.com deri në 1 Tetor 2009. Vetem kandidatet e selektuar do te kontaktohen me telefon per nje interviste te metejshme.

.

Ku mund të na gjeni?
Rr. "Siri Kodra" , Pallati i ri i Abissnet 11/1, Tiranë, Shqipëri
Tel/Fax: +355 (0)4 2235519
Mob: 0692081286
Website: www.idra-al.com

 

prove

 

PUBLICATIONS

  • Corruption Perception Survey
  • Tirana Transparency Survey

Home | About Us | IDRA Research | IDRA Consulting | IDRA Blog | Contact Us